בסיר רחב יוצקים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ - 20 דקות. הבצל אמור להתקרמל לאט ולא להישרף. מערבבים כל הזמן כדי שהבצל בתחתית לא יישרף. במידה והבצל מתחיל להישרף ולהידבק לתחתית הסיר אפשר להוסיף מעט מים ולערבב היטב.
שלב 2
5 דקות
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות - בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, בצל מגורר, ענפי סלרי, מלח, שמן זית, פירורית זהב, ביצים וראס אל חנות היטב ויוצרים קציצות. מניחים בצד.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהבצל התקרמל מוסיפים את המשמשים, דלורית, מלח, ראס אל חנות, סויה, סילאן ומקלות הקינמון. מערבבים ומוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
שלב 4
40 דקות
מבשלים 40 דקות על להבה בינונית.
שלב 1
מתוך
4
בסיר רחב יוצקים מעט שמן ומטגנים את הבצל על להבה בינונית כ - 20 דקות. הבצל אמור להתקרמל לאט ולא להישרף. מערבבים כל הזמן כדי שהבצל בתחתית לא יישרף. במידה והבצל מתחיל להישרף ולהידבק לתחתית הסיר אפשר להוסיף מעט מים ולערבב היטב.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את כל מרכיבי הקציצות - בשר טחון, פטרוזיליה קצוצה, בצל מגורר, ענפי סלרי, מלח, שמן זית, פירורית זהב, ביצים וראס אל חנות היטב ויוצרים קציצות. מניחים בצד.
שלב 3
מתוך
4
לאחר שהבצל התקרמל מוסיפים את המשמשים, דלורית, מלח, ראס אל חנות, סויה, סילאן ומקלות הקינמון. מערבבים ומוסיפים את המים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
שלב 4
מתוך
4
מבשלים 40 דקות על להבה בינונית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ג
גילי
הלכתי לפי שלבי המתכון אבל כשהגעתי לשלב הבישול של הכל ביחד הקציצות החלו להתפרק. אני חושבת שיותר ממומלץ לטגן את הקציצות מראש.
מערכת בישולים
היי יקרה, מצטערים לשמוע אבל אין צורך לטגן או לאפות קודם את הקציצות. ראשית, הקפדת על הביצים? שנית, עירבבת טוב את העיסה? ודבר אחרון, חייבים לשים את הקציצות כשהרוטב רותח ומבעבע, אחרת הקציצות אכן יכולות להתפרק. חג שמח 🌸
הערות 1