המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מועכים את תפוח האדמה לפירה חלק, מוסיפים את הבשר ותיבלונים ומערבבים היטב.
לשים את התערובת בידיים עד שהיא אחידה לחלוטין.
מחממים מעט שמן במחבת, מרטיבים את הידיים ויוצרים קציצות עגולות ושטוחות.
מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים ומגישים עם פירה ביתי, פתיתים או קוסקוס.
במקום לטגן, אפשר לבשל את הקציצות ברוטב עגבניות מוכן של אסם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0