המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הקציצות. במחבת עם מעט שמן זית סוגרים את הקציצות היטב מכל הצדדים.
בסיר מרתיחים שמן ומטגנים את החציל באיטיות כשלוש דקות או עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג וממליחים.
בתבנית מתאימה לתנור מסדרים קציצות וחצילים לסירוגין.
יוצקים את הרוטב ישירות על הקציצות ומכניסים ל-20 דקות לתנור.
מפזרים קשיו ושומשום שחור ולבן, פרוסות פלפל חריף, עלי כוסברה ובצל ירוק.
מגישים ככה או עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0