המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה גדולה לערבב את בשר הבקר יחד עם פסטו, ביצים, פירורי הלחם, אגוזים, שום, פטרוזיליה ובזיליקום.
בידיים רטובות ליצור קציצות עגולות.
במחבת לטגן את הבצל בשמן הזית, להוציא לאחר שהוא נהיה שחום ולשים בצד.
לטגן בשמן שנותר את הקציצות ולהוסיף את הפתיתים. להשחים מעט את הפתיתים ולהוסיף מים עם אבקת מרק עוף, להרתיח ולבשל לפי הוראות היצרן. להוסיף את הבצל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0