מוסיפים לקערה 1/2 כוס גרעיני תירס. מעבדים את הגרעינים למחית בעזרת מעבד מוט.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את הקציצות למחבת עם שמן טיגון חם. מטגנים את הקציצות במשך כ- 2 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים בכלי.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לסיר רחב ושטוח, המכיל שמן חם את הבצל הקצוץ ופרוסות שיני שום, ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף.
שלב 5
10 דקות
מוסיפים לסיר את העגבניות המגוררות, רסק העגבניות, הקטשופ, עלי הפטרוזיליה הקצוצים. מתבלים בפפריקה אדומה, בהרט, רוטב בסיסי של אוסם, מלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים. מביאים לרתיחה, מחלישים את הלהבה לנמוכה, ומבשלים במשך כ- 10 דקות.
שלב 6
20 דקות
מוסיפים לסיר עם הרוטב את הקציצות, ומבשלים במשך כ- 20 דקות.
שלב 1
מתוך
6
מוסיפים לקערה 1/2 כוס גרעיני תירס. מעבדים את הגרעינים למחית בעזרת מעבד מוט.
שלב 2
מתוך
6
מכניסים לקערה את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים היטב. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הקציצות למחבת עם שמן טיגון חם. מטגנים את הקציצות במשך כ- 2 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים בכלי.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים לסיר רחב ושטוח, המכיל שמן חם את הבצל הקצוץ ופרוסות שיני שום, ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף.
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים לסיר את העגבניות המגוררות, רסק העגבניות, הקטשופ, עלי הפטרוזיליה הקצוצים. מתבלים בפפריקה אדומה, בהרט, רוטב בסיסי של אוסם, מלח, פלפל וסוכר. יוצקים את המים. מביאים לרתיחה, מחלישים את הלהבה לנמוכה, ומבשלים במשך כ- 10 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים לסיר עם הרוטב את הקציצות, ומבשלים במשך כ- 20 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0