מכינים את הקציצות: מערבבים את הבשר עם סובין שיבולת שועל, ביצה ופטרוזיליה.
שלב 2
0 דקות
קולפים את הגזר ותפוח האדמה ומגררים על מגררת גסה. מוסיפים לתערובת הקציצות. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב היטב. יוצרים בידיים רטובות קציצות קטנות.
שלב 3
0 דקות
מכינים את הרוטב: מקלפים וקוצצים את הבצלים, מקלפים וכותשים את שיני השום ופורסים את הפטריות לפרוסות דקות.
שלב 4
0 דקות
מחממים בסיר רחב את השמן מוסיפים את הבצלים ומאדים עד שיזהיבו. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מאדים עוד מספר דקות, כך שהפטריות ישארו מוצקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, אורגנו ועלי בזיליקום קצוצים ומבשלים מעט.
שלב 6
0 דקות
מחברים טעמים ומבשלים: מוסיפים את הקציצות לתוך הרוטב. מביאים לרתיחה.
שלב 7
0 דקות
מכסים את הסיר ומבשלים כ-60 דקות, עד שהקציצות מוכנות.
שלב 8
0 דקות
מגישים עם אורז או פסטה.
שלב 1
מתוך
8
מכינים את הקציצות: מערבבים את הבשר עם סובין שיבולת שועל, ביצה ופטרוזיליה.
שלב 2
מתוך
8
קולפים את הגזר ותפוח האדמה ומגררים על מגררת גסה. מוסיפים לתערובת הקציצות. מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב היטב. יוצרים בידיים רטובות קציצות קטנות.
שלב 3
מתוך
8
מכינים את הרוטב: מקלפים וקוצצים את הבצלים, מקלפים וכותשים את שיני השום ופורסים את הפטריות לפרוסות דקות.
שלב 4
מתוך
8
מחממים בסיר רחב את השמן מוסיפים את הבצלים ומאדים עד שיזהיבו. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את הפטריות ומתבלים במלח ופלפל. מאדים עוד מספר דקות, כך שהפטריות ישארו מוצקות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, אורגנו ועלי בזיליקום קצוצים ומבשלים מעט.
שלב 6
מתוך
8
מחברים טעמים ומבשלים: מוסיפים את הקציצות לתוך הרוטב. מביאים לרתיחה.
שלב 7
מתוך
8
מכסים את הסיר ומבשלים כ-60 דקות, עד שהקציצות מוכנות.
שלב 8
מתוך
8
מגישים עם אורז או פסטה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0