המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את תערובת הבשר: בקערה שמים את הבשר, בצל אחד מגורד דק דק, תפוח אדמה מגורד דק וכוסברה קצוצה.
מתבלים בקורט מלח, פלפל, ממש מעט אגוז מוסקט וטיפה קינמון.
מערבבים היטב, ויוצרים עיגולים בגודל של כדור פינג פונג.
טובלים את הקציצות בביצה הטרופה ולאחר מכן בפירורי המצה, מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים.
בסיר גדול מטגנים שני בצלים שחתכנו לרצועות עד הזהבה, מוסיפים את הגזר ולאחר 2 דקות את כל הפלפלים, מאדים אותם ומערבבים שלא ישרפו.
כשהכל רך מתבלים עם כפית מלח, מעט פלפל, כף אבקת מרק עוף וקורט קינמון.
מוסיפים עגבניות מגורדות ואת רסק העגבניות, מערבבים היטב עד ליצירת תערובת יפה ואחידה ומוסיפים חצי כוס מים. טועמים את הבישול לצורך תיקון תיבול אם צריך.
שמים את כל הקציצות המטוגנות בסיר, מפזרים על הכל כוסברה קצוצה, מכסים ומבשלים למשך 45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0