המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל המצרכים, לכסות את הקערה בניילון נצמד ולקרר במקרר חצי שעה.
לכדרר קציצות ולטגן את הקציצות לסגירתן במעט שמן.
מחממים מעט שמן בסיר קדירה רחב ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
מוסיפים סלרי, שום, רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ותבלינים: פפריקה, חוואייג' למרק, כורכום וכמון ומחממים עד לבעבוע הרוטב.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
לאחר חצי שעה מוסיפים את הקציצות, מרתיחים ומבשלים כ-40 דקות על להבה נמוכה.
לבסוף מוסיפים אפונה וכוסברה ומבשלים עוד 15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0