המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקציצות - מערבבים היטב בקערה את הבשר הטחון, בצל, תפוח אדמה, ביצה, פירורית זהב, מלח ופלפל ונותנים לתערובת לנוח כ- 10 דקות.
להכנת הרוטב - יוצקים לסיר שטוח את צנצנת רוטב העגבניות ואת המים ומביאים לרתיחה.
עם ידיים רטובות מכדררים את הבשר המתובל לכדורים אחידים בגודלם ומעבירים לסיר הרוטב.
מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את האפונה לסיר ומבשלים 15 דקות נוספות.
מומלץ להגיש לצד אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0