המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מגרדים בפומפיה בצל ומוסיפים לבשר הטחון.
מתבלים את הבשר הטחון עם כמון, מלח, פפריקה ואבקת מרק.
מטגנים את הקציצות.
לאחר הטיגון, קוצצים בצל (לא דק) ומטגנים.
מוסיפים מים, רסק עגבניות ותיבול.
לאחר שהרוטב מוכן, מכניסים את הקציצות המטוגנות לסיר ומבשלים כ- 30 דקות.
במקביל מסננים את הזיתים ומבשלים אותם כחמש דקות עם כורכום.
לאחר הבישול מסננים ושוטפים במים.
מוסיפים את הפטריות והזיתים לסיר ומבשלים עוד כ- 15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0