מערבבים את כל חומרי הקציצות (שאינם מסומנים כחומרים לרוטב), ומניחים בצד לאיחוד טעמים.
שלב 2
0 דקות
יוצקים מעט שמן לסיר רחב, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את שיני השום הפרוסות, ומקפיצים לדקות ספורות, מוסיפים את הג'ינג'ר ומערבבים דקה-שתיים נוספות. יוצקים את ציר המרק, מערבבים, מוסיפים את יתרת המצרכים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
0 דקות
יוצרים כדורים מתערובת הבשר, ומניחים בזהירות את הכדורים בעזרת כף, זה ליד זה בתוך סיר הרוטב.
שלב 4
90 דקות
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים להבה, ומבשלים כ-90 דקות על להבה נמוכה, בבעבוע מתון עם כיסוי חלקי.
שלב 5
0 דקות
טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 6
0 דקות
מגישים עם אורז, או עם נודלס.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את כל חומרי הקציצות (שאינם מסומנים כחומרים לרוטב), ומניחים בצד לאיחוד טעמים.
שלב 2
מתוך
6
יוצקים מעט שמן לסיר רחב, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את שיני השום הפרוסות, ומקפיצים לדקות ספורות, מוסיפים את הג'ינג'ר ומערבבים דקה-שתיים נוספות. יוצקים את ציר המרק, מערבבים, מוסיפים את יתרת המצרכים ומביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
6
יוצרים כדורים מתערובת הבשר, ומניחים בזהירות את הכדורים בעזרת כף, זה ליד זה בתוך סיר הרוטב.
שלב 4
מתוך
6
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים להבה, ומבשלים כ-90 דקות על להבה נמוכה, בבעבוע מתון עם כיסוי חלקי.
שלב 5
מתוך
6
טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 6
מתוך
6
מגישים עם אורז, או עם נודלס.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0