המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הקציצות (שאינם מסומנים כחומרים לרוטב), ומניחים בצד לאיחוד טעמים.
יוצקים מעט שמן לסיר רחב, מזהיבים את הבצל, מוסיפים את שיני השום הפרוסות, ומקפיצים לדקות ספורות, מוסיפים את הג'ינג'ר ומערבבים דקה-שתיים נוספות. יוצקים את ציר המרק, מערבבים, מוסיפים את יתרת המצרכים ומביאים לרתיחה.
יוצרים כדורים מתערובת הבשר, ומניחים בזהירות את הכדורים בעזרת כף, זה ליד זה בתוך סיר הרוטב.
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים להבה, ומבשלים כ-90 דקות על להבה נמוכה, בבעבוע מתון עם כיסוי חלקי.
טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם אורז, או עם נודלס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0