המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות.
יוצרים קציצות מאורכות ומטגנים בשמן עד שישחימו.
שמים בסיר שטוח ורחב את כל מרכיבי הסלסה ומבשלים חמש דקות.
מוסיפים את הקציצות וחצי כוס המים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה עד שהרוטב מסמיך.
מכינים את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה.
שמים בצלחת אישית פתיתים, מניחים מעל קציצות ומעט מהרוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0