המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה שמים את הבשר, שתי כפות קמח מצה, פטרוזיליה קצוצה, בצל אחד מגורד, כף שמן, וכל התבלינים (מלבד חצי מכמות המלח, הפלפל והכורכום ששומרים לרוטב).
מערבבים טוב טוב עם מעט מים, יוצרים כדורים ומשטחים מעט בעדינות.
מטגנים אותם בשמן עמוק ומניחים בצד.
לוקחים את הבצל השני, קוצצים אותו דק ומטגנים עד שהוא זהוב.
מוסיפים את ראש הסלרי ואת סלרי העלים הקצוץ, מוסיפים כוס מים.
מוסיפים את האפונה ומתבלים במלח, פלפל שחור וכורכום.
מבשלים על אש קטנה כרבע שעה ולבסוף מוסיפים את הקציצות המטוגנות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0