המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את האורז.
מטגנים במחבת את שיני השום, מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל, מכסים, ומבשלים במשך 30 דקות על להבה נמוכה.
מערבבים בקערה את הבשר והנענע (משאירים מעט נענע בצד), ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את האורז, ומערבבים.
טוחנים את תערובת הבשר והאורז במעבד מזון. מוסיפים את הקמח והביצה, וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהתערובת קציצות, ומטגנים אותן בשמן עמוק עד הזהבה.
מוסיפים את הקציצות המטוגנות לסיר רוטב העגבניות. מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים 15 דקות.
מניחים את הקציצות בצד, וטוחנים את הרוטב במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מוסיפים לרוטב מעט נענע קצוצה.
מקמחים את קוביות החציל, מוסיפים מעט מלח, ומערבבים. מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
להגשה: יוצקים את רוטב העגבניות לצלחת עמוקה, מניחים את הקציצות, ומפזרים את החצילים המטוגנים. מקשטים בעלי נענע. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0