המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הבשר הטחון, פטרוזיליה קצוצה, עלי סלרי ובצל קצוץ. מתבלים במלח, פלפל, שמן קנולה, כורכום וכמון.
לשים היטב (הלישה תקבע אם הקציצות יצאו רכות ויתגבשו היטב). עוטפים בניילון נצמד, ומכניסים למקרר לחצי שעה.
הכנת הרוטב: מחממים בסיר רחב 3 כפות שמן. מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים עגבניות וסוכר, ומבשלים 5 דקות. מוסיפים עלי סלרי, תבלינים, רסק עגבניות, מים ואת השמן הנותר, ומביאים לרתיחה.
יוצרים קציצות עגולות, ומכניסים לרוטב. מערבבים את הסיר מצד לצד, כדי שכל קציצה תקבל רוטב. מבשלים בלהבה נמוכה כ-20 דקות נוספות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1