לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה (לא לוותר על המים, הם תורמים לרכות של הקציצות).
שלב 2
30 דקות
לתת לתערובת לנוח כ-30 דקות.
שלב 3
0 דקות
ליצור קציצות בגודל אחיד, לגלגל בסולת ולטבול בביצה טרופה.
שלב 4
0 דקות
לטגן במחבת עם שמן חם, עד הזהבה משני הצדדים.
שלב 5
0 דקות
לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף שום ולערבב מס' שניות.
שלב 6
5 דקות
יוצקים מים (כך שיגיעו קצת יותר מחצי גובה הקציצות שנוסיף), זורים תבלינים ומפזרים פטרוזיליה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
*ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
0 דקות
מסדרים את הקציצות, לבשל עד שהרוטב מסמיך והקציצות מבושלות.
שלב 1
מתוך
7
לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה (לא לוותר על המים, הם תורמים לרכות של הקציצות).
שלב 2
מתוך
7
לתת לתערובת לנוח כ-30 דקות.
שלב 3
מתוך
7
ליצור קציצות בגודל אחיד, לגלגל בסולת ולטבול בביצה טרופה.
שלב 4
מתוך
7
לטגן במחבת עם שמן חם, עד הזהבה משני הצדדים.
שלב 5
מתוך
7
לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף שום ולערבב מס' שניות.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים מים (כך שיגיעו קצת יותר מחצי גובה הקציצות שנוסיף), זורים תבלינים ומפזרים פטרוזיליה. מערבבים ומביאים לרתיחה.
*ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 7
מתוך
7
מסדרים את הקציצות, לבשל עד שהרוטב מסמיך והקציצות מבושלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0