המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוסיפים את התבלינים: שום, פלפל שחור,כמון, פפריקה, קארי.
מערבבים את כל העיסה.
בסיר רחב מחממים שמן ומוסיפים שום קצוץ ומעט מים. ושוב מתבלים: פפריקה, כמון, קארי, פלפל שחור, מלח.
יוצרים כדורים קטנים מהעיסה ושמים בסיר עד לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0