המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מניחים בקערה את הבשר וכל יתר המרכיבים, מערבבים היטב, כאילו לשים בצק, שימו לב שצבע הבשר יבהיר קצת.
חותכים את הבצל לשניים ופורסים דק בצורת ירח, מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצל עד שיהיה שחום, בסיום הטיגון מוציאים את השמן.
מוסיפים שתי כוסות מים, מלח, פלפל לבן, קינמון וסוכר. מערבבים היטב, יוצרים כדורים ומניחים בסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר.
מדי פעם מזיזים את הקציצות, כדי שלא ידבקו, בעדינות שלא לפרק את הקציצות. כ-10 דקות לפני שמוכן, להוריד את המכסה. התבשיל צריך להיות שזוף מאוד מאוד.
בזמן ההגשה מפזרים מעט אגוזי מלך קצוצים גס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0