המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הקציצות: מניחים בקערה את כל המרכיבים לקציצות ומערבבים לתערובת אחידה, מקררים שעה.
יוצרים קציצות מאורכות ושטוחות מעט.
הציפוי: טובלים בקמח תופח, אחר כך בביצה טרופה ואז בפירורי פנקו.
מטגנים משני הצדדים, עד להזהבה.
הכנת תבשיל פתיתים וכרוב: מחממים שמן בסיר כבד, מוסיפים את הבצל והגזר ומטגנים 10 דקות. בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את הכרוב הכבוש ואת קוביות העגבנייה (אפשר להמיר את העגבניות 1 קופסה שימורי קוביות עגבניות איטלקיות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה, עד שאין רוטב בסיר.
חותכים את האווז המעושן לקוביות ומטגנים במעט שמן זית.
רגע לפני ההגשה, מוסיפים את האווז המטוגן לתערובת הכרוב.
טועמים ומתקנים תיבול. מגישים חם עם הקציצות והפתיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0