המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הקציצות היטב כ-5 דקות.
מעבדים היטב עם הידיים ויוצרים קציצות קטנות.
מטגנים את הקציצות בשמן קנולה 2-3 דקות מכל צד עד שהן משחימות.
שמים במחבת 10 כפות עגבניות מבושלות ביתיות, מעט מים, רסק עגבניות ושיני שום ומביאים לרתיחה.
מכניסים לתוך הרוטב המבעבע את הקציצות המטוגנות.
מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0