המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הבשר הטחון, עשבי התיבול, השום והתבלינים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג, ומשטחים אותן.
מחממים שמן במחבת רחבה, וצורבים את הקציצות משני הצדדים עד שהן מתחילות להזהיב.
יוצקים חצי כוס שמן למחבת עמוקה, ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, הג'ינג'ר, מלח ופלפל, ומטגנים עד שהבצל מזהיב.
מוסיפים את העגבניות המגורדות, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות, ומבשלים אותן ברוטב כ-10 דקות על להבה בינונית.
מטגנים במחבת נפרדת את פרחי הכרובית, עד שהם מזהיבים מעט. מוסיפים לסיר עם הרוטב והקציצות.
מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0