הכנת הקציצות: מכניסים לקערה בשר בקר, חזה עוף טחון, בצלים, פטרוזיליה, פירורי לחם, אבקת מרק, פפריקה, קורט פלפל שחור וקינמון. מערבבים יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 2
0 דקות
מניחים במקרר 60 דקות.
שלב 3
0 דקות
יוצרים קציצות מהתערובת, ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
הכנת הרוטב: מכניסים לסיר מים רותחים עם לימון סחוט, ריבה, מקל קינמון ותבלינים. מביאים לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מכניסים לסיר עם הרוטב את הקציצות, ומביאים שוב לרתיחה.
שלב 6
20 דקות
מתקנים תיבול ומבשלים על אש בינונית 20 דקות.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את ריבת השזיפים בריבת תאנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
הכנת הקציצות: מכניסים לקערה בשר בקר, חזה עוף טחון, בצלים, פטרוזיליה, פירורי לחם, אבקת מרק, פפריקה, קורט פלפל שחור וקינמון. מערבבים יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
שלב 2
מתוך
6
מניחים במקרר 60 דקות.
שלב 3
מתוך
6
יוצרים קציצות מהתערובת, ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
6
הכנת הרוטב: מכניסים לסיר מים רותחים עם לימון סחוט, ריבה, מקל קינמון ותבלינים. מביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מכניסים לסיר עם הרוטב את הקציצות, ומביאים שוב לרתיחה.
שלב 6
מתוך
6
מתקנים תיבול ומבשלים על אש בינונית 20 דקות.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את ריבת השזיפים בריבת תאנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0