המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה.
מכינים מהתערובת קציצות קטנות, ומניחים על נייר סופג.
מטגנים את השום על חום נמוך במחבת עם מעט שמן, עד להשחמה.
מוםיפים את העגבניות.
מגבירים לאש גבוהה, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים עוד 2 כפות שמן ואת התבלינים וממשיכים לערבב על אש גבוהה.
מוסיפים את רסק העגבניות ומועכים, ומערבבים היטב עד שהרוטב הופך להיות אחיד.
מוסיפים 3/4 כוס מים, מרתיחים ומנמיכים את האש.
מוסיפים למחבת או הסיר את הקציצות שהכנו וממשיכים לבשל על אש קטנה למשך עוד כ-60 דקות
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0