המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכין מראש את כל המרכיבים.
אורז: לטגן בסיר במעט שמן 2 כוסות אורז כדקה בערך, להוסיף 4 כוסות מים. כשמגיעים לרתיחה להוסיף 1 כפית שטוחה מלח ולהנמיך את האש. לבשל עד שהנוזלים מתאדים, 20 דקות בערך.
לבשל 4 תפוחי אדמה במים חצי בישול כך שלא יהיו רכים לגמרי, כ-15 דקות.
לקציצות: לערבב היטב את כל חומרי הקציצות, ליצור קציצות ולטגן בשמן עד שיזהיבו מעט מכל צד (חצי טיגון).
לרוטב: לערבב את כל החומרים לרוטב אחיד.
לפזר בתחתית הפיירקס מעט מהרוטב לצקת את האורז מעל הרוטב, לפזר מעט מהרוטב,
לסדר מעל את תפוחי האדמה והקציצות, לשפוך באופן שווה את הרוטב מעל הכל, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל-45 דקות.
להוריד את הנייר לעוד 15 דקות בערך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0