להכין מהתערובת כדורים קטנים בערך בגודל כדור פינג פונג, ולגלגל אותם במעט קמח. להניח את הכדורים בצד.
שלב 3
0 דקות
בסיר גדול לשים 5 כוסות ציר בקר וחמאה ולהרתיח.
שלב 4
0 דקות
להכניס הכדורים לתוך הרוטב הרותח, להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה-בינונית 30 דקות פחות או יותר.
שלב 5
0 דקות
ממש לפני שהקציצות מוכנות, מכינים את הרוטב: טורפים 2 ביצים טוב טוב, מוסיפים מיץ לימון לאט לאט. יש להמשיך לטרוף הביצים.
שלב 6
0 דקות
לקחת 3-4 כפות ציר בקר (או מים) ולהוסיף לאט לאט לביצה עם הלימון. לא להפסיק לטרוף על מנת שהביצה לא תתבשל.
שלב 7
5 דקות
להוסיף את הרוטב שנוצר לאט לאט לסיר, תוך כדי בחישה, ולהוריד מהאש.
*ניתן להמיר את הפטרוזיליה והשמיר בנענע באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
להכין מהתערובת כדורים קטנים בערך בגודל כדור פינג פונג, ולגלגל אותם במעט קמח. להניח את הכדורים בצד.
שלב 3
מתוך
7
בסיר גדול לשים 5 כוסות ציר בקר וחמאה ולהרתיח.
שלב 4
מתוך
7
להכניס הכדורים לתוך הרוטב הרותח, להביא לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה-בינונית 30 דקות פחות או יותר.
שלב 5
מתוך
7
ממש לפני שהקציצות מוכנות, מכינים את הרוטב: טורפים 2 ביצים טוב טוב, מוסיפים מיץ לימון לאט לאט. יש להמשיך לטרוף הביצים.
שלב 6
מתוך
7
לקחת 3-4 כפות ציר בקר (או מים) ולהוסיף לאט לאט לביצה עם הלימון. לא להפסיק לטרוף על מנת שהביצה לא תתבשל.
שלב 7
מתוך
7
להוסיף את הרוטב שנוצר לאט לאט לסיר, תוך כדי בחישה, ולהוריד מהאש.
*ניתן להמיר את הפטרוזיליה והשמיר בנענע באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0