מכינים תערובת לקציצות: שמים בקערה את הבשר, מגרדים את תפוח אדמה ובצל אחד בפומפייה ומוסיפים לקערה. קוצצים כוסברה ואת התבלינים ומוסיפים לקערה. מערבבים לתערובת אחידה ומניחים בצד. אפשר לטעום עם קצה הלשון ולוודא שלא חסר מלח.
שלב 2
0 דקות
בינתיים חותכים את הבצל לרצועות דקות, מטגנים מעט-טיגון קל.
שלב 3
0 דקות
לאחר הטיגון מעבירים לצלחת חצי מכמות הבצל המטוגן ומניחים בצד. את החצי השני משאירים בסיר.
שלב 4
0 דקות
יוצרים כדורים שווים בגודלם מתערובת הבשר, מגלגלים לכדורים שטוחים ומניחים על הבצל שבסיר.
שלב 5
60 דקות
מפזרים מעל הקציצות את הבצל ששמרנו בצד. מבשלים על אש נמוכה כ - 60 דקות (ללא תוספת מים).
שלב 1
מתוך
5
מכינים תערובת לקציצות: שמים בקערה את הבשר, מגרדים את תפוח אדמה ובצל אחד בפומפייה ומוסיפים לקערה. קוצצים כוסברה ואת התבלינים ומוסיפים לקערה. מערבבים לתערובת אחידה ומניחים בצד. אפשר לטעום עם קצה הלשון ולוודא שלא חסר מלח.
שלב 2
מתוך
5
בינתיים חותכים את הבצל לרצועות דקות, מטגנים מעט-טיגון קל.
שלב 3
מתוך
5
לאחר הטיגון מעבירים לצלחת חצי מכמות הבצל המטוגן ומניחים בצד. את החצי השני משאירים בסיר.
שלב 4
מתוך
5
יוצרים כדורים שווים בגודלם מתערובת הבשר, מגלגלים לכדורים שטוחים ומניחים על הבצל שבסיר.
שלב 5
מתוך
5
מפזרים מעל הקציצות את הבצל ששמרנו בצד. מבשלים על אש נמוכה כ - 60 דקות (ללא תוספת מים).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1