מערבבים את החומרים לקציצות היטב עם הידיים ויוצרים קציצות קטנות ושוות בגודלן.
שלב 2
0 דקות
שמים בצלחת שטוחה את פרורי הלחם. טובלים כל קציצה בפרורים ועוטפים את הקציצות במעטפת פרורי לחם.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את הקציצות למחבת עם מעט שמן זית חם וצולים אותן מכל צד במשך כ- 3 דק'. מוציאים את הקציצות המטוגנות מהמחבת ומניחים בקערה עם נייר סופג.
שלב 4
0 דקות
להכנת הרוטב: שמים את רבעי עגבניות השרי בסיר עם שמן זית חם. מטגנים את העגבניות במשך כדקה על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר כף עריסה וכף רסק עגבניות. מערבבים את הכול ביחד ויוצקים לסיר את המים. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב, ומנמיכים את הלהבה לבינונית.
שלב 5
15 דקות
מבשלים במשך כ- 15 דקות. לבסוף מתבלים עם קורט מלח פלפל שחור וטימין.
שלב 6
0 דקות
לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הקציצות ומניחים על צלחת הגשה.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את החומרים לקציצות היטב עם הידיים ויוצרים קציצות קטנות ושוות בגודלן.
שלב 2
מתוך
6
שמים בצלחת שטוחה את פרורי הלחם. טובלים כל קציצה בפרורים ועוטפים את הקציצות במעטפת פרורי לחם.
שלב 3
מתוך
6
מכניסים את הקציצות למחבת עם מעט שמן זית חם וצולים אותן מכל צד במשך כ- 3 דק'. מוציאים את הקציצות המטוגנות מהמחבת ומניחים בקערה עם נייר סופג.
שלב 4
מתוך
6
להכנת הרוטב: שמים את רבעי עגבניות השרי בסיר עם שמן זית חם. מטגנים את העגבניות במשך כדקה על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר כף עריסה וכף רסק עגבניות. מערבבים את הכול ביחד ויוצקים לסיר את המים. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב, ומנמיכים את הלהבה לבינונית.
שלב 5
מתוך
6
מבשלים במשך כ- 15 דקות. לבסוף מתבלים עם קורט מלח פלפל שחור וטימין.
שלב 6
מתוך
6
לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הקציצות ומניחים על צלחת הגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0