המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את החומרים לקציצות היטב עם הידיים ויוצרים קציצות קטנות ושוות בגודלן.
שמים בצלחת שטוחה את פרורי הלחם. טובלים כל קציצה בפרורים ועוטפים את הקציצות במעטפת פרורי לחם.
מכניסים את הקציצות למחבת עם מעט שמן זית חם וצולים אותן מכל צד במשך כ- 3 דק'. מוציאים את הקציצות המטוגנות מהמחבת ומניחים בקערה עם נייר סופג.
להכנת הרוטב: שמים את רבעי עגבניות השרי בסיר עם שמן זית חם. מטגנים את העגבניות במשך כדקה על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר כף עריסה וכף רסק עגבניות. מערבבים את הכול ביחד ויוצקים לסיר את המים. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב, ומנמיכים את הלהבה לבינונית.
מבשלים במשך כ- 15 דקות. לבסוף מתבלים עם קורט מלח פלפל שחור וטימין.
לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על הקציצות ומניחים על צלחת הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0