המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות, מכינים קציצות מאורכות או עגולות, ומטגנים בשמן עד הזהבה.
מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח, מוסיפים את הבצלים, השום, הבשרים והסלרי ומטגנים עשר דקות.
מסננים את העדשים, מוסיפים לסיר יחד עם העגבניות והטימין, מתבלים במלח, בפלפל ובפפריקות ומערבבים.
מוסיפים את הקציצות המטוגנות ואת המים, ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 60 דקות.
אם יש צורך מוסיפים במהלך הבישול מעט מים רותחים.
מגישים עם סלט ירקות, לחם טרי וחרדל משובח. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0