המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות - בשר טחון, פטרוזיליה, תפו"א מבושל, פירורית פנקו, קימל, ביצים, בצל ירוק, שום, פפריקה מתוקה ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים לתערובת אחידה, מקררים שעה.
יוצרים קציצות מאורכות ושטוחות מעט. טובלים בקמח התופח, אחר כך בביצה טרופה ואז בפירורי הפנקו. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מחממים שמן בסיר כבד, מוסיפים את הבצל והגזר ומטגנים 10 דקות. בוחשים מדי פעם.
מוסיפים את הכרוב הכבוש ואת קוביות העגבנייה ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה עד שלא נותר רוטב בסיר.
חותכים את האווז המעושן לקוביות ומטגנים במעט שמן זית.
רגע לפני ההגשה מוסיפים את האווז המטוגן לתערובת הכרוב.
טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם עם הקציצות והפתיתים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0