המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את חומרי הקציצות היטב בקערה. לחמם שמן במחבת ליצור קציצות לא דקות מדי (שיהיו מעט תפוחות), ולטגן עד קבלת צבע חום. אפשר לאכול אותם כך. במידה ומכניסים לתנור שהצבע יהיה זהוב כי הם עדיין יתבשלו בתנור.
סידור הקציצות בתבנית: לחתוך בצל גס ולטגן במחבת עד שמזהיב. ולשפוך בתבנית מתאימה לתנור, מעל הבצל לסדר בצפיפות את הקציצות המטוגנות ומעל הקציצות לפזר 2-3 עגבניות וגמבה חתוכים לרצועות.
להכנת הרוטב: לשים בקערה את חומרי הרוטב ולערבב היטב. לצקת מעל הקציצות, לכסות בנייר כסף ולתנור בחום בינוני 30 דקות.
ב-10 דקות האחרונות להסיר את הנייר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0