המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
יש להקפיד על שטיפה יסודית של הדג אם הוא פילה קפוא ועל סחיטה טובה, שלא ישארו מים בדג.
לערבב את כל החומרים לקציצות.
את החומרים של הרוטב יש להניח בסיר דגים נמוך על פי הסדר הבא: פרוסות העגבניות, פלפל מתוק, פלפל חריף, חצי מכמות הכוסברה וחצי מכמות השום.
לכסות במים עד גובה הירקות, לשים על הגז ולהוסיף את הכורכום, הכמון והמלח. להביא לרתיחה.
ליצור מתערובת הקציצות כדורים קטנים.
לאחר שהכל מלא והמים רותחים מכניסים לבישול בן 15 דקות את קציצות הדגים.
לאחר שבושלו מוסיפים את הפפריקה והשמן מביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את האש ל-30 דקות לפחות עם מכסה.
מבשלים עוד כ-10 דקות במכסה פתוח חלקית.
בשלב זה מוסיפים את החצי השני של השום והכוסברה, שישאירו טעם דומיננטי בסוף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0