מכינים את הקציצות: להעביר לקערה עמוקה את הדגים הטחונים עם 3 שיני השום הכתוש, פלפל, פפריקה מתוקה, חצי מהכמות הגזר המגורר, כוסברה יבשה טחונה וכוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה. מערבבים לתערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
מכינים כדורים קטנים בגודל שווה ולהעביר למקרר (לא למקפיא!). עד להכנת הרוטב.
שלב 3
0 דקות
מכינים רוטב: מחממים שמן בסיר עמוק, מוסיפים את הגזר (הגזר שמטגנים עם שמן מפריש צבע ארגמן נהדר). להוסיף בהדרגה פלפל ירוק קצוץ, עגבנייה מגוררת, לערבב היטב ולהוסיף חצי כפית פלפל, פפריקה אדומה, ושליש פלפל שחור, להוסיף את העגבניות + 2 שיני השום הכתוש. להוסיף בהדרגה את הרסק עגבניות ואת המים. להביא לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים רבע כפית מלח ולסדר בתוך הרוטב את הקציצות. לסובב מכול צד ואז להתחיל לצמצם את הרוטב על להבה קטנה.
שלב 5
0 דקות
כאשר הרוטב סמיך מעט יש לכבות את הלהבה ולהוסיף את כוסברה הטרייה.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את הקציצות: להעביר לקערה עמוקה את הדגים הטחונים עם 3 שיני השום הכתוש, פלפל, פפריקה מתוקה, חצי מהכמות הגזר המגורר, כוסברה יבשה טחונה וכוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה. מערבבים לתערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
5
מכינים כדורים קטנים בגודל שווה ולהעביר למקרר (לא למקפיא!). עד להכנת הרוטב.
שלב 3
מתוך
5
מכינים רוטב: מחממים שמן בסיר עמוק, מוסיפים את הגזר (הגזר שמטגנים עם שמן מפריש צבע ארגמן נהדר). להוסיף בהדרגה פלפל ירוק קצוץ, עגבנייה מגוררת, לערבב היטב ולהוסיף חצי כפית פלפל, פפריקה אדומה, ושליש פלפל שחור, להוסיף את העגבניות + 2 שיני השום הכתוש. להוסיף בהדרגה את הרסק עגבניות ואת המים. להביא לרתיחה.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים רבע כפית מלח ולסדר בתוך הרוטב את הקציצות. לסובב מכול צד ואז להתחיל לצמצם את הרוטב על להבה קטנה.
שלב 5
מתוך
5
כאשר הרוטב סמיך מעט יש לכבות את הלהבה ולהוסיף את כוסברה הטרייה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0