להעביר לקערה עמוקה את הדגים הטחונים עם 3 שיני שום כתוש, כפית פפריקה, 3/4 כפית פלפל שחור, חצי מכמות הגזר המגורר, חופן כוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה.
שלב 2
0 דקות
אחרי ערבוב להכין כדורים קטנים ולהכניס למקרר, לא במקפיא!!!
שלב 3
0 דקות
לקחת סיר עמוק, לחמם את השמן ולהוסיף אליו את שאר הגזר (הגזר שמטגנים עם שמן מפריש צבע ארגמן נהדר). להוסיף בהדרגה פלפל ירוק קצוץ, לערבב היטב ולהוסיף חצי כפית פפריקה, שליש כפית פלפל שחור, להוסיף את העגבניות המגוררות ו-2 שיני שום כתוש. להוסיף בהדרגה את רסק העגבניות ואת המים.
שלב 4
0 דקות
ברגע שהתבשיל יתחיל לבעבע להוסיף רבע כפית מלח ולהתחיל להוסיף בתוך הרוטב את הקציצות. לסובב מכול צד.
שלב 5
0 דקות
כשהתבשיל רותח להנמיך את האש ולצמצם את הרוטב. כאשר הרוטב סמיך מעט יש לכבות את הלהבה ולהוסיף את כוסברה הטרייה.
שלב 1
מתוך
5
להעביר לקערה עמוקה את הדגים הטחונים עם 3 שיני שום כתוש, כפית פפריקה, 3/4 כפית פלפל שחור, חצי מכמות הגזר המגורר, חופן כוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה.
שלב 2
מתוך
5
אחרי ערבוב להכין כדורים קטנים ולהכניס למקרר, לא במקפיא!!!
שלב 3
מתוך
5
לקחת סיר עמוק, לחמם את השמן ולהוסיף אליו את שאר הגזר (הגזר שמטגנים עם שמן מפריש צבע ארגמן נהדר). להוסיף בהדרגה פלפל ירוק קצוץ, לערבב היטב ולהוסיף חצי כפית פפריקה, שליש כפית פלפל שחור, להוסיף את העגבניות המגוררות ו-2 שיני שום כתוש. להוסיף בהדרגה את רסק העגבניות ואת המים.
שלב 4
מתוך
5
ברגע שהתבשיל יתחיל לבעבע להוסיף רבע כפית מלח ולהתחיל להוסיף בתוך הרוטב את הקציצות. לסובב מכול צד.
שלב 5
מתוך
5
כשהתבשיל רותח להנמיך את האש ולצמצם את הרוטב. כאשר הרוטב סמיך מעט יש לכבות את הלהבה ולהוסיף את כוסברה הטרייה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0