מוסיפים 3 שיני שום כתושות, כפית פפריקה אדומה, 3/4 כפית פלפל שחור, חצי מכמות הגזר המגורר, כוסברה יבשה טחונה, כוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה, 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה.
שלב 3
0 דקות
מערבבים היטב ומכינים מהתערובת כדורים קטנים. מעבירים אותם למקרר.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן בסיר עמוק ומוסיפים את הגזר. מערבבים דקה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים בהדרגה פלפל ירוק קצוץ ועגבניות מגוררות, מערבבים היטב ומוסיפים חצי כפית פפריקה אדומה, שליש כפית פלפל שחור ו-2 שיני שום כתוש, מערבבים היטב.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים בהדרגה את רסק העגבניות ואת המים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים רבע כפית מלח ואת הקציצות ומבשלים על להבה קטנה עד שהרוטב מסמיך מעט.
שלב 8
2 דקות
מכבים את הלהבה ומוסיפים את הכוסברה הטרייה.
ניתן להמיר את הדג בדג סול, את פירורי הלחם בקמח מצה ואת השמן קנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
שמים בקערה עמוקה את הדגים הטחונים.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים 3 שיני שום כתושות, כפית פפריקה אדומה, 3/4 כפית פלפל שחור, חצי מכמות הגזר המגורר, כוסברה יבשה טחונה, כוסברה טרייה, פירורי לחם או קמח מצה, 3/4 כפית של מלח וחלבון ביצה.
שלב 3
מתוך
8
מערבבים היטב ומכינים מהתערובת כדורים קטנים. מעבירים אותם למקרר.
שלב 4
מתוך
8
מחממים שמן בסיר עמוק ומוסיפים את הגזר. מערבבים דקה.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים בהדרגה פלפל ירוק קצוץ ועגבניות מגוררות, מערבבים היטב ומוסיפים חצי כפית פפריקה אדומה, שליש כפית פלפל שחור ו-2 שיני שום כתוש, מערבבים היטב.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים בהדרגה את רסק העגבניות ואת המים ומבשלים עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
שלב 7
מתוך
8
מוסיפים רבע כפית מלח ואת הקציצות ומבשלים על להבה קטנה עד שהרוטב מסמיך מעט.
שלב 8
מתוך
8
מכבים את הלהבה ומוסיפים את הכוסברה הטרייה.
ניתן להמיר את הדג בדג סול, את פירורי הלחם בקמח מצה ואת השמן קנולה בשמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0