לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרישה לגלילים (רק את החלקים הבהירים), מבשלים בסיר עם מים כחצי שעה עד לריכוך, מסננים וסוחטים. טוחנים במטחנת בשר או במעבד מזון את מרכיבי הקציצות - כרישה, פילה דג ים, בצל, צרור פטרוזיליה, צרור עלי סלרי, שום, מלבד הביצה, הפירורית והתבלינים.
בתום הטחינה מוסיפים את הביצים, פירורית זהב, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומשהים במקרר חצי שעה, עד להתייצבות.
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר רחב ומוסיפים שום כתוש, שומר, ארטישוק, עלי סלרי וראש סלרי, מטגנים כמה דקות יחד ומוסיפים את המים, מיץ משני הלימונים, מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום ואבקת המרק, מכסים את הסיר ומבשלים עד לריכוך.
יוצרים קציצות עגולות ופחוסות וטובלים בקמח מצה, מטגנים במחבת עם מעט שמן משני הצדדים.
מעבירים את הקציצות המטוגנות לסיר עם התבשיל ונותנים להכל להתבשל כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1