המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים או קוצצים דק את הדגים (אפשר במעבד מזון, בפולסים). מניחים בקערה, מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב. מכסים ושומרים במקרר שעה לפחות.
מכינים סיר אידוי סיני מבמבוק עם שתי קומות. מרפדים כל קומה בעיגול נייר אפייה ומניחים על ווק עם מים רותחים.
מעבירים כפות מהתערובת ושמים על נייר האפייה ומאדים 10-15 דק'.
מקשטים בבצל קצוץ ומגישים בליווי רוטב סויה או רוטב חמוץ מתוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0