המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את הדגים במלח ומיץ לימון כ-30 דקות בערך, לשטוף היטב ולסחוט משאריות מים.
לחלק את שיני השום לשתים - חצי לקציצות וחצי לסיר.
לטחון את הדגים יחד עם הכוסברה ושיני השום, להוסיף פפריקה, כמון, מלח, ביצה ומעט שמן,לערבב היטב ולהניח לעיסה להתמזג.
לקלף את העגבניות (אני בטוחה שכולן יודעות איך מקלפים), לחתוך לקוביות ולהכניס לסיר.
להכניס שיני שום חצויות, להוסיף מעט שמן לבשל, ולמעוך את העגבניות.
להוסיף רצועות גמבה, מלח, פפריקה וכוס מים רותחים. לבשל עד לרתיחה, ליצור קציצות בגודל כדורי פאלפל, להכניס לסיר ולכסות. לבשל עוד כ-15-20 דקות.
להנמיך להבה לקראת סוף הבישול, לזרות מעט כוסברה מעל התבשיל. מומלץ להגיש עם אורז לבן.בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0