מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את כל המרכיבים ומפעילים לסירוגין עד לקבלת עיסה חלקה. מניחים לתערובת לנוח חצי שעה במקרר.
שלב 2
0 דקות
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (220 מעלות צלזיוס). מניחים נייר אפייה על התבנית, מורחים עליה מעט שמן זית ויוצרים מהעיסה קציצות בעובי של כשני סנטימטרים.
שלב 3
0 דקות
עד שלב זה ניתן להכין שעות מראש ולשמור בקירור.
שלב 4
7 דקות
לפני ההגשה, מכניסים את הקציצות לתנור המחומם למשך 7 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מכניסים למעבד מזון עם להב פלדה את כל המרכיבים ומפעילים לסירוגין עד לקבלת עיסה חלקה. מניחים לתערובת לנוח חצי שעה במקרר.
שלב 2
מתוך
4
מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (220 מעלות צלזיוס). מניחים נייר אפייה על התבנית, מורחים עליה מעט שמן זית ויוצרים מהעיסה קציצות בעובי של כשני סנטימטרים.
שלב 3
מתוך
4
עד שלב זה ניתן להכין שעות מראש ולשמור בקירור.
שלב 4
מתוך
4
לפני ההגשה, מכניסים את הקציצות לתנור המחומם למשך 7 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0