המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את כל מרכיבי הקציצות, לכדרר לקציצות ולהניח בצד.
לחמם שמן בסיר רחב ולטגן בו בצל ושום עד הזהבה. להוסיף עגבניות ותבלינים ולערבב.
להוסיף חצי ליטר מים חמים, להביא לרתיחה ולהוסיף את הקציצות.
לבשל עד לצימצום הנוזלים.
להגיש עם הרבה לחם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0