המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים את דג נסיכת הנילוס,את פרוסות הלחם, את כוסברה ואת הבצל, עד קבלת עיסה אחידה.
מוסיפים לעיסה תבלינים: קורט מלח, מרק עוף, כמון ופפריקה מתוקה. מערבבים ומוסיפים את הביצה, מערבבים שוב עד לקבלת עיסה אחידה.
קורצים מהעיסה כדורי קציצות בגודל הרצוי ומניחים על משטח נקי.
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקציצות עד הזהבה-השחמה.
מטגנים בצל עד שיקבל צבע חום ואז מוסיפים לו קורט מלח ,2 כפות כמון , כפית מרק עוף, כפית פפריקה מתוקה ו- 3 כפות רסק עגבניות. ואז מוסיפים לתערובת הזו 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה.
מוסיפים בהדרגה את הקציצות. לאחר שהוספנו את כולן, מבשלים במשך 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0