המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים בסיר 5 ביצים ולהרתיח עד אשר יהיו קשות. יש לתת להם להתקרר ואז לקלף אותן ולחתוך לרבעים.
לשים בקערה את הבשר הטחון.
לגרד בפומפיה: בצל, תפוח אדמה ולהוסיף לקערת הבשר.
לקצוץ פטרוזיליה ולהוסיף לקערת הבשר יחד עם 1 ביצה ותבלינים.
יש לערבב את הכל עד קבלת בשר טחון עסיסי ומתובל.
לקחת קצת בשר טחון, לשטח על כף היד, לשים מעל רבע ביצה קשה ולסגור לקציצה שמנמנה.
יש לשפוך לצלחת פירורי לחם, ובצלחת נוספת לטרוף ביצה.
יש לטבול את כל הקציצות בפירורי לחם ואח"כ בביצה ולטגן קלות במחבת בשמן חם.
לפזר בסיר טפאל רחב 3 שיני שום פרוסות, צרור פטרוזיליה (ניתן להמיר את הפטרוזיליה בכוסברה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) קצוצה וקוביות לימון כבוש. להניח מעל את הקציצות המטוגנות.
מכינים רוטב בקערית: 1 כף אבקת מרק עוף, ו-1 כף כורכום. שמים מים וקצת שמן זית, מערבבים ושופכים הכל בסיר מעל הקציצות. יש לתת לסיר לרתוח על אש גבוהה ואח"כ להנמיך את האש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0