המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים ולשים היטב את חומרי הקציצות (חוץ מהשמן). יוצרים קציצות בגודל כדור פינג-פונג ופוחסים אותן לדיסקים שמנמנים.
מטגנים בסיר רחב ועמוק (כדי למנוע השפרצות ולחסוך כלים) בשמן חצי עמוק (נכון, בלי לגלגל בפירורי לחם). מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
נפטרים מרוב השמן שבסיר. בשמן הנותר, מזהיבים את הבצל והבמיה.
מוסיפים לירקות שבסיר את רסק העגבניות ומרק העוף. מתבלים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקציצות לסיר, מערבבים בעדינות, מכסים ומבשלים על אש קטנה 20 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0