המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום, מערבבים דקה ומסירים מהאש.
חולטים את עלי החוביזה (ללא גבעולים) דקה אחת. מסננים ושוטפים במים קרים. סוחטים היטב-היטב וקוצצים דק.
קוצצים את האגוזים. שמים בסיר יחד עם העלים הקצוצים. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצרים מהתערובת עשרים קציצות קטנות.
מטגנים בשמן גבובה ס"מ משני הצדדים. מוציאים לקערה מרופדת בנייר סופג.
מגישים חם או קר, בליווי מטבל של יוגורט, עשבי תיבול קצוצים ושום. *ניתן להמיר את הקמח ב-2/3 כוס שקדים טחונים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0