המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מסננים את השמן מהטונה, אך עדיף להשאיר טיפה מהשמן על מנת שהקציצות לא יצאו יבשות מדי. מפוררים היטב במזלג.
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. יוצרים קציצות בגודל אחיד.
מחממים שמן במחבת ומטגנים קלות עד הזהבה. ניתן להמיר את הבצל בשום כתוש. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0