המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לגרד את הירקות בפומפיה.
להשרות את החלה במים ולסחוט היטב.
לסנן את הטונה משמן/ ממים ולפורר לפירורים קטנים.
להעביר את כל החומרים לקערה ולערבב לתערובת אחידה.
לחמם במחבת שמן לטיגון.
להכין קציצות בגודל אחיד ולהעביר לשמן החם, לטגן עד השחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0