המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מכדררים לגודל רצוי ואהוב ומניחים את הקציצות במקרר לשעתיים עד שלוש שעות.
מוציאים מהמקרר ומכינים צלחת עם פירורי לחם. טובלים היטב את הקציצות, מכל הצדדים, בפירורי הלחם, עד שהן מצופות לחלוטין.
מחממים שמן במחבת (כרבע גובה) ומטגנים כמה דקות מכל צד עד השחמה.
הצעת הגשה - שמים את הקציצות המטוגנות בתוך חלה טרייה בתוספת עגבניות, מלפפונים חמוצים, מיונז או חרדל, או עם כל תוספת או ממרח אחרים אהובים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0