המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
אופים את הקציצות בתנור לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
בקערה גדולה מלאה מי ברז, משרים את האורז כשעה, רוחצים ומסננים.
שמים בסיר שמן, אורז וציר ירקות, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 20 דקות.
במקביל, מחממים במחבת שמן ומוסיפים בצל, שום, גזר, פלפלים, עגבניות ופלפל חריף ומקפיצים כ-5 דקות, או עד שהירקות מזהיבים קלות ומתרככים.
מערבבים בעדינות את אורז עם מזלג ומאווררים אותו, מוסיפים את הירקות המוקפצים, ומערבבים בתנועות קיפול תוך הוספת הכוסברה, ומערבבים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0