המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחתוך את הפרסה לגלילים באורך 10 ס"מ ולשטוף היטב.
לאחר השטיפה, להניח בסיר ולהוסיף מים עד כיסוי, להביא לרתיחה ולבשל כ-10 דקות.
לסנן, לחכות שהפרסה תתקרר, ולטחון במטחנת בשר.
לנקז את העיסה מנוזלים על ידי סינון נוסף, ולהעביר לקערה.
להוסיף את הבשר, הביצים, קמח מצה, מלח ופלפל ולערבב היטב.
לתת לעיסה לנוח רבע שעה.
ליצור בידיים רטובות קציצות שטוחות ולטגן בשמן.
להניח על נייר סופג.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0