המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקצוץ היטב את הכרישות במעבד מזון.
ולהוסיף את שאר המצרכים, חוץ מהלימון ולקצוץ / לערבב לתערובת אחידה.
ליצור קציצות אחידות ולטגן עד הזהבה.
לסחוט לימון על הקציצות לאחר שהן יוצאות מהטיגון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0