משרים את פרוסות הלחם במים לחצי דקה, סוחטים היטב ומגררים בפומפייה גסה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את יתר החומרים (חוץ מהשמן) ולשים היטב בידיים לתערובת אחידה ולחה. בשלב זה ניתן לשמור במקרר עד 12 שעות או להמשיך מיד.
שלב 3
0 דקות
מחממים שמן בגובה חצי ס"מ במחבת, יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, משטחים ומטגנים משני הצדדים על אש בינונית. התערובת תניב כעשרים קציצות. אין צורך לטבול בביצה ובפירורי לחם לפני הטיגון.
שלב 4
0 דקות
מגישים חם או בטמפרטורת החדר (והאמת? זה טעים גם קר למחרת, בכריכים, אבל קחו בחשבון שאלה יהיו כריכים שממולאים בלחם).
שלב 1
מתוך
4
משרים את פרוסות הלחם במים לחצי דקה, סוחטים היטב ומגררים בפומפייה גסה.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את יתר החומרים (חוץ מהשמן) ולשים היטב בידיים לתערובת אחידה ולחה. בשלב זה ניתן לשמור במקרר עד 12 שעות או להמשיך מיד.
שלב 3
מתוך
4
מחממים שמן בגובה חצי ס"מ במחבת, יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, משטחים ומטגנים משני הצדדים על אש בינונית. התערובת תניב כעשרים קציצות. אין צורך לטבול בביצה ובפירורי לחם לפני הטיגון.
שלב 4
מתוך
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר (והאמת? זה טעים גם קר למחרת, בכריכים, אבל קחו בחשבון שאלה יהיו כריכים שממולאים בלחם).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0