המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את פרוסות הלחם במים לחצי דקה, סוחטים היטב ומגררים בפומפייה גסה.
מוסיפים את יתר החומרים (חוץ מהשמן) ולשים היטב בידיים לתערובת אחידה ולחה. בשלב זה ניתן לשמור במקרר עד 12 שעות או להמשיך מיד.
מחממים שמן בגובה חצי ס"מ במחבת, יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג-פונג, משטחים ומטגנים משני הצדדים על אש בינונית. התערובת תניב כעשרים קציצות. אין צורך לטבול בביצה ובפירורי לחם לפני הטיגון.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר (והאמת? זה טעים גם קר למחרת, בכריכים, אבל קחו בחשבון שאלה יהיו כריכים שממולאים בלחם).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0